Glamping - en unik upplevelse för dig som vill uppleva exklusiv livsnjutning nära naturen.

Vi har endast ETT GLAMPINGTÄLT och vårt paket med glamping går att boka med ankomst onsdag - lördag under perioden 15 april - 15 oktober. Glampingtältet är anpassat för 2-4 personer (vuxna min. 20 år).

Att bo i vårt glampingtält i ekdungen är mer än att bara att glampa. Det är en unik och exklusiv upplevelse bara för dig. Vi har nämligen bara ETT GLAMPINGTÄLT, så när du har bokat så är tältet, platsen, naturen och upplevelsen helt och hållet din och skapar en unik naturupplevelse där de böljande fälten blir din granne. 


Därför kan vi med handen på hjärtat säga att vi på Ekbackens Gård erbjuder ett unikt koncept med LYXIG GLAMPING. Här sover ni bekvämt i riktig säng och mysfaktorn är hög med sprakandet från den vedeldade kaminen.

Maten lagar ni själva,  ni har möjlighet att välja våra middagspaket med produkter från vår egna gård och andra lokala producenter eller ta med egen mat.


När mörkret faller är det väldigt lugnt bara ljudet från betande kor. Har ni tur hör ni även ugglorna och kanske ett och annat rådjur. När ni kommer upp till tältet är där en bricka med frukt/ bär i säsong och en flaska alkoholfritt bubbel som väntar. Slå er ner och njut!

Vill ni ta med er häst på vistelsen? 

Inga problem här finns hage precis intill tältet så du kan vakna upp och se  din häst (era hästar) beta lugnt nedanför glampingtältet. Vid sämre väder eller liknande så finns här stall med boxplats som de kan sova i över natten. 

Fantastiska kuperade skogsvägar att rida på som vi mer än gärna pekar ut på kartan beroende på hur lång ritt ni önskar.

Pris : 320 kr / dygn och häst 

Glampingpaket

Vi har endast ETT GLAMPINGTÄLT och vårt paket med glamping går att boka med ankomst onsdag - lördag under perioden 15 april - 15 oktober. Glampingtältet är anpassat för 2-4 personer (vuxna min. 20 år). Då tältet har en vedeldad kamin har vi av säkerhetsskäl satt en åldersgräns på 10 år för barn i målsmans sällskap. Tältet är hundfritt


Ekbackens frukostkorg

Frukostkorgen kan variera beroende på vad som finns i säsong just när ni är på besök men ni kan förvänta er följande:  chark från vår gård, nybakade frallor från Warbergs tomateria, gröt från Early Bird (vår egna musli/gröt tillverkare i byn), grönsaksjuice från Tångagård, te & kaffe.


Ankomst från kl 15,  avresa före kl 11

Pris 

Priserna är per vistelse (ej per person) och inkl moms och frukost för 2.

En natt:
Ankomst fred eller lörd: 2 450 kr 

Ankomst ons - tors: 2 150 kr


Två nätter:
Ankomst fred: 4 100 kr inkl. moms
Ankomst onsd:  3 600 kr

Ingår:
✓ Dubbelsäng, bäddsoffa, sängkläder & filtar
✓ Vedkamin + ved

✓ Färskvatten för hygien, matlagning & disk.

✓ Matlagningskärl (gryta, stekpanna, kaffepanna)
✓ Tallrikar, bestick och muggar
✓ Ett privat utedass en bit från tältet
✓ Egen grillplats med pizzaugn

✓ Ekbackens glampingfrukost med lokala råvaror för 2 pers. 

Middagsalternativ

Vill du slippa att handla och packa med dig egna råvaror för matlagingen så har du möjlighet att mot ett extra tillägg välja något av våra middagsalternativ. Du får då råvarorna av oss och lagar sedan middagen själv i vårt glampingkök eller pizzaugn.  

1. Pizzakit 

I detta ingår allt för att göra en fantastiskt egengjord pizza i pizzaugnen utanför glampingtältet. Produkter efter säsong;  grönsaker, svensk ost och chark från vår egen gårdsbutik. Kombinera din aldeles egen pizza efter smak och tycke och grädda din pizza i pizzaugnen. Vips så har du en fantastiskt krispig pizza att njuta av!


Pris: 225:- / person

2. Trerätters

I detta paket ingår en noga utvald meny efter säsong, kan exempelvis innehålla:

Förrätt - ostbricka med lokala ostar, marmelad från tomaterian och chark som luffttorkad skinka och ölkorv från vår gård.


Huvudrätt - kryddade buffallo wings , smashad nypotatis med sparris & kall sås.


Dessert - Knäckig hallonpaj med vaniljvisp (hallon plockade i vår odling och pajen bakad med produkter från Limabacka kvarn och självklart en stor klick svenskt smör.


Pris: 495:- / person

Bokning

Fyll i och skicka bokningsförfrågan nedan. Men det går även bra att ringa eller skicka ett sms till oss på 070-278 91 18

 
 
 
 
 
2 person
3 personer
4 personer
 
1 extra frukost
2 extar frukost
 
Pizzakit 225 kr/pers.
Trerätters efter säsong 495 kr/pers.
 
 
 
 

Att tänka på
- Ta med kläder och egen utrustning som är anpassad  för vistelse i naturen. 
- Sängarna är alltid bäddade med varma täcken och filtar. Men tänk ändå på att det är ett tält du sover i. Kalla dygn  rekommenderar vi att du tar med dig varm pyjamas, tjocka strumpor och mössa.
- I början och slutet på säsongen kan du elda i kaminen hela natten, annars kan det blir lite kallt.

Ta med: 
✓ Underställ/mysdräkt, mössa & varma sockor att sova i
✓ Extra dryck till middagen och matvaror till matlagning (om ni inte väljer våra färdiga matpaket).
✓ Innetofflor/Inneskor

✓ Powerbank om du behöver ladda t.e.x mobil

Varmt välkommen till Ekbackens Gård!

Utflyktsmål i närområdet

Är ni nyfikna på vad som finns att göra/besöka/upptäcka i närområdet rekommenderar vi att ni besöker hemsidan för Norr om Varberg >>