Välkommen till vår Gårdsbutik! 

Fredagar 14-18

Lördagar 11-13

Välkommen att besöka oss och vår lilla gårdsbutik. Ni hittar oss i Valinge ca 15 km nordöst om Varberg. 

I vår gårdsbutik kan du bland annat köpa frysta styckningsdetaljer från gårdens tuppar,  kycklingfile med skinn, överlår med skinn och ben, klubbor, vingar, tuppfärs och även hela tuppar på  2,5 kg - 4 kg. Vi har även lite, beroende på tillgång, varmrökta detaljer och hela tuppar.Dessa är väldigt uppskattade av våra kunder då det är färdiglagat med en härlig rökt smak där timjan och rosmarin varit med i saltlaken. Perfekt att äta som det är till en potatisgratäng eller som varma till exempel paj och på pizza.


Vi har även grillkorvar och pastej som Ljunga chark i Örkelljunga hjälper oss tillverka, vi styckar själva hela kycklingar till korv och färs för att ha så hög kötthalt och bästa kvalité.


Fläskkött på gårdens utegrisar har vi också i frysen  kotletter, sidfläsk karre och revben packat lagom för 2-4 personer.  

 Våra vänner på Ljunga chark bla varmrökta och kallrökta produkter, ölkorv och grillkorvar.

 

Förutom vårt eget kött har vi lokala produkter såsom marmelader, musli, honung och produkter från min tvillingsysters går bla nötkött och fårskinn.


Under säsong odlar vi för småskalig försäljning  hallon, potatis, sparris, pumpor och sist men inte minst svensk saffran!


I butiken har ni även möjlighet att se våra tuppar sprätta runt genom ett glasparti utmed långsidan av butiken. 

 

ÖPPETTIDER 

Fredagar 14.00-18.00

Lördagar 11.00-13.00


Välkommen till oss!